Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του: «Είναι κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων ή πολύ πετυχημένων γονιών»
17:38 - 12/01/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε […]
The post Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του: «Είναι κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων ή πολύ πετυχημένων γονιών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρκος Σεφερλής: Στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου
Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής και ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία που του δόθηκε να… ανακρίνει τον καλεσμένο του. Ο Μάρκος Σεφερλής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γιο του, Χάρη, ο οποίος αποφάσισε να μην ασχοληθεί με την υποκριτική και είναι πλέον 19 χρόνων. Όπως παραδέχθηκε ο ηθοποιός, θα ήθελε ο γιος του να ασχοληθεί με την υποκριτική, η σύζυγός του όμως, Έλενα Τσαβαλιά ήταν εντελώς αντίθετη. «Είμαι καλά. Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι α
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr