Νίκος Πορτοκάλογλου: Ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εκπομπής «Μουσικό κουτί»
16:02 - 12/01/2023
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζει για τρίτη χρονιά την εκπομπή «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ. Θα είναι μάλιστα η τελευταία σεζόν της, όπως ανακοίνωσε ο τραγουδοποιός μέσα από τα social media του. «Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, […]
The post Νίκος Πορτοκάλογλου: Ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εκπομπής «Μουσικό κουτί» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Πορτοκάλογλου: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί»
Δείτε την ανάρτηση του ερμηνευτή στο Instagram
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε ότι τελειώνει το «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ
Μπορεί να «μετρά» μόλις λίγα χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση αλλά το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Αλλά, όπως όλα τα ωραία, έτσι κι αυτό, φτάνει στο τέλος του. Ο «Μουσικό Κουτί» θα κλείσει, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου με ανάρτησή ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε ότι τελειώνει το «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί»
Στο φινάλε του φτάνει το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ και οι τηλεοπτικές πτήσεις για τη μουσική εκπομπή πλησιάζουν στο τέλος τους. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. «Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!», έγραψε ο Νίκος Πορτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Πορτοκάλογλου: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ
Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, μπορεί να διανύει μόνο την τρίτη τηλεοπτική του σεζόν, ωστόσο έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία.Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, μπορεί να διανύει μόνο την τρίτη τηλεοπτική του σεζόν, ωστόσο έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία.Παρά την επιτυχία του όμως, φαίνεται ότι το «Μουσικό Κουτί» φτάνει στο τέλος του. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου με ανάρτησή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί»
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν […]
The post Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝίκος Πορτοκάλογλου: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί»
Η ανάρτηση του δημοφιλούς καλλιτέχνη
Διαβάστε το στο news.grΝίκος Πορτοκάλογλου: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής “Μουσικό Κουτί”
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η τελευταία σεζόν για την εκπομπή “Μουσικό Κουτί” που παρουσιάζει στην ΕΡΤ μαζί με τη Ρένα Μόρφη. Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου: “Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει […]
The post Νίκος Πορτοκάλογλου: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής “Μουσικό Κουτί” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΟ Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί»
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν για την εκπομπή Μουσικό Κουτί. «Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα […]
Διαβάστε το στο dete.gr