Βασιλική Καρρά: Το GNTM το βρήκα ως αφορμή να ασχοληθώ με το μόντελινγκ

12:32 - 12/01/2023

Η Βασιλική Καρρά, η μικρή «Νεφέλη» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για την εμπειρία της σε μία από τις πιο πετυχημένες ελληνικές σειρές. Η Βασιλική Καρρά ήταν 9 χρονών όταν πέρασε από casting και τελικώς επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες». «Η εμπειρία μου ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Βασιλική Καρρά: Το GNTM το βρήκα ως αφορμή να ασχοληθώ με το μόντελινγκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλική Καρρά: «Το GNTM το βρήκα ως αφορμή να ασχοληθώ με το μόντελινγκ»

Η Βασιλική Καρρά, που υποδύθηκε τη μικρή «Νεφέλη» στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της καθημερινής κατανάλωσης καφέ – Τι λένε οι επιστήμονες

«Άγνωστο πρόσωπο» για τις Αρχές ο 49χρονος φιλόλογος και ενοικιαστής της αποθήκης «γιάφκας» στο Παγκράτι

Καιρός σήμερα: Βουτιά της θερμοκρασίας με βροχές και χιόνια στα βουνά – Αναλυτική πρόγνωση

Νυχτερινοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο - Μπαράζ εκρήξεων στη Βηρυτό

Ο Αντρέας Ομπστ της Μπάγερν Μονάχου έκανε ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία της Euroleague

Ο οίκος Fitch διατήρησε αμετάβλητο στο «BBB-» το αξιόχρεο της Ελλάδας, με σταθερό outlook