Γιάννης Μπέζος: Η πρώτη του αντίδραση για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Έλεος, σας παρακαλώ πάρα πολύ»
11:48 - 12/01/2023
Τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Γιάννης Μπέζος, αμέσως μετά την 8ωρη απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά […]
The post Γιάννης Μπέζος: Η πρώτη του αντίδραση για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Έλεος, σας παρακαλώ πάρα πολύ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»
Ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού, είχε πει στην απολογία του: «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Μπέζος: Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη
Δείτε αναλυτικά όσα είπε
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»
Ο ηθοποιός αρνήθηκε για ακόμα μία φορά να σχολιάσει την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ τόνισε ότι τίποτα δεν τον…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης Μπέζος: Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη
Δείτε αναλυτικά όσα είπε
Διαβάστε το στο tovimaΓιάννης Μπέζος για απολογία Πέτρου Φιλιππίδη: Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε σε δημοσιογράφους στην κοπή πίτας του θιάσου της θεατρικής παράστασης «Οικόπεδα με θέα». Ο ηθοποιός μίλησε και για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN με τίτλο «Ο,τι αγαπώ», ενώ ρωτήθηκε και για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπό του. Όσον αφορά στην εκπομπή που παρουσιάζει και τη νέα χρονιά σημείωσε: «Δεν με αφορούν τα γούρια, τα φλουριά και τα ποδαρικά για τη νέα χρονιά, είμαι τελείως αλλού. Η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά, θα ολοκληρώσουμε στο τέλος της σεζόν και προσπαθούμε να κάνουμε μία καλή συντροφιά στους τηλεθεατές το Σάββατο το βράδυ». Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απολογία του, όπου αναφέρθηκε στο όνομά του, ο Γιά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»
Στην κοπή πίτας του θιάσου της θεατρικής παράστασης “Οικόπεδα με θέα” που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Άνεσις,
To άρθρο Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα
«Δεν είμαι μυστήριος σαν τον Μπέζο. Με αγαπούν!» είχε πει ο κατηγορούμενος ηθοποιός
Διαβάστε το στο news.grΓιάννης Μπέζος: Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα είπε ο Φιλιππίδης στην απολογία του
H αντίδραση του Γιάννη Μπέζου, μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και την αναφορά στο πρόσωπό του. Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την πολύωρη απολογία του τη Δευτέρα για τον Γιάννη Μπέζο. «Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στενοχωρεί. Από […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Μπέζος για απολογία Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»
Ο Γιάννης Μπέζος έκανε ένα σύντομο σχόλιο για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, στο πλαίσιο της οποίας έγινε αναφορά στο όνομά του από τον κατηγορούμενο.
Διαβάστε το στο neolaia.gr