Περικλής Κονδυλάτος – Survivor All Star: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ»

10:50 - 12/01/2023

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο πρώτος παίκτης που είδαμε να αποχωρεί από το Survivor All Star.  To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος – Survivor All Star: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star-Περικλής: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ»

Τα πρώτα λόγια του Περικλή Κονδυλάτου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All StarΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Περικλής Κονδυλάτος – Survivor All Star: «Δεν περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι o Γιώργος Ασημακόπουλος»

Ο Περικλής Κονδυλάτος λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Πρωινό μας» για την εμπειρία του στο ριάλιτι. «Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος. Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με την Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες. Προσωπικά δεν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με πρόδωσε, δεν περίμενα να μου συμπεριφερθεί έτσι»

Στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Περικλής Κονδυλάτος, μετά την αποχώρησή του από […] The post Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με πρόδωσε, δεν περίμενα να μου συμπεριφερθεί έτσι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Περικλής Κονδυλάτος: "Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με πρόδωσε, δεν περίμενα να μου συμπεριφερθεί έτσι"

"Όταν σχηματίστηκε η ομάδα, κατάλαβα ότι θα μείνω πολύ λίγο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Survivor – Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Ασημακόπουλος με πρόδωσε»

Οι πρώτες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, μετά την αποχώρηση του από το Survivor, θα συζητηθούν καθώς κατακεραυνώνει τον Γιώργο Ασημακόπουλο. The post Survivor – Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Ασημακόπουλος με πρόδωσε» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας