Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έστειλε μήνυμα στον Τζέραρντ Μπάτλερ για το «Ο Όλυμπος Έπεσε»
10:30 - 12/01/2023
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) φαίνεται ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της ταινίας «Ο Όλυμπος Έπεσε» του 2013, κάτι που εξέφρασε με μήνυμά του στον πρωταγωνιστή της ταινίας Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler). «Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μου έγραψε το ωραιότερο email μετά το “Ο Όλυμπος έπεσε”» είπε πρόσφατα ο Μπάτλερ στο Uproxx. «Έγραψε: “Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες ταινίες”. Αυτές είναι οι ταινίες, όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη ως παιδί, για τις οποίες οι άνθρωποι φώναζαν προς την οθόνη και πετούσαν πράγματα και έλεγαν: “Όχι!” και χειροκροτούσαν και επευφημούσαν… Είναι διασκεδαστικές. Υπάρχουν λόγοι που επιβίωσαν. Υπάρχουν λόγοι που το κοινό
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ λατρεύει την ταινία «Ο Όλυμπος Έπεσε» – Το μήνυμά του στον Τζέραρντ Μπάτλερ
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ξετρελάθηκε με την ταινία δράσης «Ο Όλυμπος Έπεσε», του 2013 και θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό του για την ταινία στον πρωταγωνιστή της, Τζέραρντ Μπάτλερ. «Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες ταινίες», είπε. «Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μου έγραψε το ωραιότερο email αφού είδε την ταινία, “Ο Όλυμπος έπεσε”», είπε πρόσφατα ο Τζέραρντ Μπάτλερ ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ λατρεύει την ταινία «Ο Όλυμπος Έπεσε» – Το μήνυμά του στον Τζέραρντ Μπάτλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ταινία "Ο Όλυμπος Έπεσε"
Πως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ταινία "Ο Όλυμπος Έπεσε"aniaka
Thu, 12/01/2023 - 18:00
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΡόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Το μήνυμα που έστειλε στον Τζέραρντ Μπάτλερ για το «Ο Όλυμπος Έπεσε»
Τι έγραψε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.
Διαβάστε το στο neolaia.gr