Ιωάννα Παππά: «Δεν παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, δεν είναι της δικής μου ψυχολογίας»

09:54 - 12/01/2023

Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Ψηλά απ’ τη γέφυρα” συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Ιωάννα To άρθρο Ιωάννα Παππά: «Δεν παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, δεν είναι της δικής μου ψυχολογίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παππά: «Δεν παίρνω τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά, δεν είναι της δικής μου ψυχολογίας»

«Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κινηθεί κάποιος επαγγελματικά» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ιωάννα Παππά: «Δεν παίρνω τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά - Δεν είναι της δικής μου ψυχολογίας»

«Η μητρότητα δε με άλλαξε καθόλου. Με άλλαξε στα ωράρια και στο επίπεδο ευθύνης αλλά όχι σαν άνθρωπο», αποκάλυψε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά: «Δεν παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά…»

Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Ιωάννα Παππά...

Διαβάστε το στο Zougla

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά: «Δεν παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά…»

Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Ιωάννα Παππά. Η ηθοποιός στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» ανέφερε πως δεν είναι από εκείνους που θα πάρουν τηλέφωνο για να αυτοπροταθούν σε κάποια δουλειά, ενώ σχολίασε και το πόσο την έχει αλλάξει η μητρότητα. «Δεν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Παππά: "Δεν παίρνω τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά, δεν είναι της δικής μου ψυχολογίας"

"Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κινηθεί κάποιος επαγγελματικά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας