Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω να ακούσω τη λέξη “παππούς” οπωσδήποτε»
08:18 - 12/01/2023
Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Μπακαλόγατος” βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 11/1 οι τηλεοπτικές κάμερες.
To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω να ακούσω τη λέξη “παππούς” οπωσδήποτε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω να ακούσω τη λέξη παππούς οπωσδήποτε»
«Είπα στην κόρη μου πως αν κάνει παιδί, να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, “έλα ρε μπαμπά, θα το βγάλω Γιάννη…καταρχήν θα κάνω κορίτσι”» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Ζουγανέλης για Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Θέλω να ακούσω τη λέξη “παππούς” οπωσδήποτε»
Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Μπακαλόγατος» βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (11/1) οι τηλεοπτικές κάμερες. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση, μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λέγοντας πως θα ήθελε να γίνει παππούς, ενώ ανέφερε και το πόσο τον ενοχλεί όταν τον ρωτάνε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω να ακούσω τη λέξη παππούς οπωσδήποτε»
Γιάννης Ζουγανέλης: «Με ενοχλεί πάρα πολύ όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά της Eλεονώρας. Έχει παραγίνει το κακό».
Διαβάστε το στο neolaia.gr