Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω απευθυνθεί και στην πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά τι να κάνει η δόλια»

23:12 - 11/01/2023

Με αφορμή το νέο της θεατρικό έργο μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα στο περιοδικό ΕΓΩ και τη δημοσιογράφο Μαριάμ Νίκου. Μεταξύ άλλων, […] The post Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω απευθυνθεί και στην πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά τι να κάνει η δόλια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξαφνιάζει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω απευθυνθεί και στην πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Συνέντευξη στη Μάριαμ Νίκου και το περιοδικό ΕΓΩ έδωσε η γνωστή ηθοποιός.Συνέντευξη στη Μάριαμ Νίκου και το περιοδικό ΕΓΩ έδωσε η γνωστή ηθοποιός.Η αναφορά της μάλιστα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξάφνιασε! Πως νιώθει ένας ηθοποιός όταν είναι πάνω στη σκηνή και τα φώτα σβήνουν; Και πως νιώθει όταν τελειώνει το γύρισμα μιας τηλεοπτικής σειράς; Ποιο συναίσθημα είναι πιο δυνατό; Σαν το θέατρο δεν είναι τίποτα. Όλα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»