Χριστίνα Παππά: «Αυτό που πέρασα ήταν πολύ σοβαρό, με πόνεσε πάρα πολύ η ιστορία»

22:00 - 11/01/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Παππά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργου Μουλά. Μέσα σε […] The post Χριστίνα Παππά: «Αυτό που πέρασα ήταν πολύ σοβαρό, με πόνεσε πάρα πολύ η ιστορία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: Συγκλονίζει η ηθοποιός – «Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία»

«Αυτό με στεναχωρεί βαθιά...»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χριστίνα Παππά: Συγκλονίζει η ηθοποιός – «Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία»

«Αυτό με στεναχωρεί βαθιά...»

Διαβάστε το στο in.gr

Χριστίνα Παππά: «Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό, μια συγκεκριμένη ιστορία με πόνεσε»

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μέσα σε όλα μίλησε από καρδιάς για τις επαγγελματικές της συνεργασίες, τις σημαντικές στιγμές αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λόγω στεναχώριας. Η γνωστή επιχειρηματίας – ηθοποιός μίλησε επίσης για τη συμμετοχή της στο Asia Express και τον ερχομό της εγγονής της. Η Χριστίνα Παππά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χριστίνα Παππά: «Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό, μια συγκεκριμένη ιστορία με πόνεσε»

«Έχει αλλάξει πλέον η ζωή μου διαλέγοντας τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου», εξομολογείται η Χριστίνα To άρθρο Χριστίνα Παππά: «Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό, μια συγκεκριμένη ιστορία με πόνεσε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»