Παρθένα Χοροζίδου: «Σταματήσαμε την παράσταση, μου λέει: είσαι ηλίθια»
15:38 - 11/01/2023
Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε […]
The post Παρθένα Χοροζίδου: «Σταματήσαμε την παράσταση, μου λέει: είσαι ηλίθια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παρθένα Χοροζίδου: «Mου λέει είσαι ηλίθια, sταματήσαμε την παράσταση και ζητήσαμε χίλια συγγνώμη»
Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ευτράπελα που της έχουν τύχει με συναδέλφους της επί σκηνής, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να διακόψουν τη θεατρική παράσταση από τα γέλια. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαρθένα Χοροζίδου για Ελένη Καρακάση: «Σταματήσαμε την παράσταση, μου λέει: “είσαι ηλίθι@”»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε την Τετάρτη 11/1 η Παρθένα Χοροζίδου. Η
To άρθρο Παρθένα Χοροζίδου για Ελένη Καρακάση: «Σταματήσαμε την παράσταση, μου λέει: “είσαι ηλίθι@”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠαρθένα Χοροζίδου: "Σταματήσαμε την παράσταση, μου λέει: είσαι ηλίθια"
"Εγώ κρατιόμουν παλιά. Τώρα δεν κρατιέμαι, δεν μπορώ παιδί μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr