Παλαιό Φάληρο: «Ήταν τρία άτομα, προσπάθησα να λύσω τα παιδιά μου», λέει η σύζυγος του επιχειρηματία

10:32 - 11/01/2023

Στην τηλεόραση του OPEN, μίλησε η σύζυγος του επιχειρηματία για τις στιγμές τρόμου που βίωσε εκείνη και η οικογένειά της σήμερα τα ξημερώματα όταν έπεσαν θύματα ληστείας στο διαμέρισμά τους στο Παλαιό Φάληρο. «Είμαστε καλά» είπε η ίδια και πρόσθεσε «ότι όλα συνέβησαν στις 12μιση το βράδυ. Ήταν τρία άτομα, μας έδεσαν, μας απείλησαν και […] The post Παλαιό Φάληρο: «Ήταν τρία άτομα, προσπάθησα να λύσω τα παιδιά μου», λέει η σύζυγος του επιχειρηματία appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου» λέει η μητέρα

Οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA

Διαβάστε το στο in.gr

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου» λέει η μητέρα

Οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA

Διαβάστε το στο tanea.gr

Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω τα παιδιά μου», λέει η μητέρα

Παλαιό Φάληρο: Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν γονείς και παιδιά και στη συνέχεια έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Διαβάστε το στο tovima

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

«Ήταν τρία άτομα, μας έδεσαν, μας απείλησαν και μας έκλεψαν» λέει η γυναίκα Τον εφιάλτη που βίωσε η οικογένεια της στο Παλαιό Φάληρο, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της και έδεσαν και φίμωσαν την ίδια, τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους, περιέγραψε η 51χρονος σύζυγος του επιχειρηματία. «Όλα συνέβησαν στις 12μιση το βράδυ. […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Παλαιό Φάληρο: Στοχευμένη ληστεία «βλέπουν» οι Αρχές – «Προσπάθησα να λύσω τα παιδιά μου», λέει η μητέρα (βίντεο)

Στοχευμένη ληστεία «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από το «χτύπημα» σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι οικογένειας φαίνεται πως είχαν σχέδιο και είχαν κάνει προετοιμασία. Ενδεικτικό είναι ότι περίμεναν τον άνδρα, ο οποίος έβγαινε από το σπίτι λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Θεωρείται σίγουρο ότι τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

Τρόμος για επιβάτες κρουαζερόπλοιου στην Ισπανία: Θύμισε… Τιτανικό με κλίση 45 μοιρών λόγω ξαφνικής καταιγίδας [βίντεο]

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν επίδομα προσωπικής διαφοράς και αύξηση

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη έκλεψε 10.000 ευρώ από τους θετούς γονείς της

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου: Κριοί, η διαίσθηση θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις

Πετρέλαιο θέρμανσης: 9+1 «SOS» για τους δικαιούχους του επιδόματος – Τα ποσά

ΑΡΧΕΛΑΟΥ 5: Ο Ματθαίος με τα τσιράκια του έχουν κάνει κατάληψη στο μπαρ