Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα στη Super League 1; Ε τότε τι με ρωτάτε για τη Super League 2» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Εγώ γιατί να ξέρω ποιος θα το πάρει στη Super League 2;»
Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Εγώ γιατί να ξέρω ποιος θα το πάρει στη Super League 2;»
10/01/2023
Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος που δεν παρέλειψε για μία ακόμα φορά να δώσει και την ατάκα της βραδιάς...
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για τον θερμό εναγκαλισμό του με τον Λουτσέσκου, είπε: «Υπάρχει αλληλοεκτίμηση δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, πέρα από τα ενενήντα λεπτά».
Για την εικόνα του αγώνα, σχολίασε: «Από την αρχή ήταν δύσκολη η κλήρωση για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί και το απέδειξε. Στα πρώτα λεπτά μπήκαμε χαλαρά, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0. Μετ
Διαβάστε το στο filathlos.grΑναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Εγώ γιατί να ξέρω ποιος θα το πάρει στη SL2»
Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος που δεν παρέλειψε για μία ακόμα φορά να δώσει και την ατάκα της βραδιάς… Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: Για τον θερμό εναγκαλισμό του με τον Λουτσέσκου, είπε: «Υπάρχει αλληλοεκτίμηση δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, πέρα από τα ενενήντα λεπτά». Για […]
The post Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Εγώ γιατί να ξέρω ποιος θα το πάρει στη SL2» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr