Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα στη Super League 1; Ε τότε τι με ρωτάτε για τη Super League 2» (vid)

23:18 - 10/01/2023

Ο Νίκος Αναστόπουλος, τεχνικός της Καλαμάτας, έκανε πάλι τη... διαφορά με τις ατάκες του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Εγώ γιατί να ξέρω ποιος θα το πάρει στη Super League 2;»

Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Εγώ γιατί να ξέρω ποιος θα το πάρει στη Super League 2;» 10/01/2023 Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος που δεν παρέλειψε για μία ακόμα φορά να δώσει και την ατάκα της βραδιάς... Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: Για τον θερμό εναγκαλισμό του με τον Λουτσέσκου, είπε: «Υπάρχει αλληλοεκτίμηση δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, πέρα από τα ενενήντα λεπτά». Για την εικόνα του αγώνα, σχολίασε: «Από την αρχή ήταν δύσκολη η κλήρωση για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί και το απέδειξε. Στα πρώτα λεπτά μπήκαμε χαλαρά, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0. Μετ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Εγώ γιατί να ξέρω ποιος θα το πάρει στη SL2»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος που δεν παρέλειψε για μία ακόμα φορά να δώσει και την ατάκα της βραδιάς… Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: Για τον θερμό εναγκαλισμό του με τον Λουτσέσκου, είπε: «Υπάρχει αλληλοεκτίμηση δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, πέρα από τα ενενήντα λεπτά». Για […] The post Αναστόπουλος: «Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Εγώ γιατί να ξέρω ποιος θα το πάρει στη SL2» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

NBA Top 10, Video: Ο αιφνιδιασμός των Πίστονς στην κορυφή

Διαγνωστικές εξετάσεις: Ποιες αναμένεται να ακριβύνουν

Volvo: Ο Χακάν Σάμουελσον επιστρέφει ως CEO

Τρέλανε τους «Αταίριαστους» ο Κωνσταντέλιας: «Ντέλιας, Ντέλιας οεοεοέ, δεν υπάρχει το κοντρόλ» (vid)

Ηλιόπουλος: «Απαιτείται αυτοκριτική και λογική, οφείλουμε και συγγνώμη στον κόσμο μας»!

Καρέτσας: «Η Εθνική μού έδωσε ώθηση να συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς στην Γκενκ»