Σοκάρει η Μαρίνα Βερνίκου για τον γιο της: «Γυρίζω και βλέπω μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω του»
16:46 - 10/01/2023
Καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε η Μαρίνα Βερνίκου. Η πολυταξιδεμένη φωτογράφος αναφέρθηκε στα οικογενειακά […]
The post Σοκάρει η Μαρίνα Βερνίκου για τον γιο της: «Γυρίζω και βλέπω μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Βερνίκου: Είδα μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω στον γιο μου
Ένα οικογενειακό ταξίδι στο Τζιμπουτί, το οποίο η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίνου θυμάται με… τρόμο. Γι’ αυτό μίλησε, μεταξύ άλλων, η γνωστή φωτογράφος στην εκπομπή Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν. Η Μαρίνα Βερνίκου περιέγραψε ένα σοκαριστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον γιό της και μια… φάλαινα! «Είχαμε πάει στο Τζιμπουτί. Είχαμε πάει βασικά για να κολυμπήσουμε ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρίνα Βερνίκου: Είδα μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω στον γιο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρίνα Βερνίκου: Όταν φοβήθηκε για τη ζωή του γιου της – «Γυρίζω και βλέπω μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει πάνω του»
Καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε η Μαρίνα Βερνίκου. Η φωτογράφος αναφέρθηκε στα ταξίδια που έχει κάνει μαζί με την οικογένειά της και της έχουν μείενι αξέχαστα ενώ προχώρησε σε μια εξομολόγηση αναφορικά με την στιγμή που φοβήθηκε για τη ζωή του γιου της. Η στιγμή αυτή ήταν όταν βρέθηκαν με την οικόγενειά της στο Τζιμπουτί ώστε να κολυμπήσουν μαζί με φάλαινες. «Είχαμε πάει στο Τζιμπουτί στην Αφρική, είχαμε πάει βασικά για να κολυμπήσουμε με φάλαινες. Δεν έχω ξανανιώσει τόση χαρά και τόσο φόβο μαζί. Ήμασταν μόνοι μας στο πουθενά. Πήγαμε με ένα μικρό βαρκάκι και πήγαμε δύο ώρες για να τι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει η Μαρίνα Βερνίκου: Είδα μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω στον γιο μου
Με τρόμο θυμάται η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίνου ένα οικογενειακό ταξίδι στο Τζιμπουτί.Με τρόμο θυμάται η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίνου ένα οικογενειακό ταξίδι στο Τζιμπουτί.Σε αυτό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Βερνίκου στην εκπομπή Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν, όπου περιέγραψε ένα σοκαριστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον γιο της και μια… φάλαινα! «Είχαμε πάει στο Τζιμπουτί. Είχαμε πάει βασικά για να κολυμπήσουμε με φάλαινες. Δεν έχω ξανανιώσει […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr