Ευδοκία Ρουμελιώτη για «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Δεν θέλω να το βλέπω, σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα»
11:10 - 10/01/2023
Την Ευδοκία Ρουμελιώτη εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή της έξοδο στην Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για […]
The post Ευδοκία Ρουμελιώτη για «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Δεν θέλω να το βλέπω, σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευδοκία Ρουμελιώτη για το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Tο βλέπω μπροστά μου και λέω πώς ήμουν και πώς έγινα»
«Δεν θέλω να το βλέπω πολύ αυτό» συμπλήρωσε η ηθοποιός για τις επαναλήψεις της σειράς
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕυδοκία Ρουμελιώτη – «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Tο βλέπω μπροστά μου και σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα»
Τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία ρωτήθηκε για τις επαναλήψεις της
To άρθρο Ευδοκία Ρουμελιώτη – «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Tο βλέπω μπροστά μου και σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕυδοκία Ρουμελιώτη για το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Δεν θέλω να το βλέπω πολύ αυτό»
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και τις επαναλήψεις της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», στην οποία πρωταγωνίστησε κατά το ξεκίνημα της καριέρας της.«Παναγία μου, αυτό είναι πολύ κακό, γιατί εγώ το βλέπω μπροστά μου και σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα. Δεν θέλω να […]
Διαβάστε το στο dete.gr