Κάτια Δανδουλάκη για Φιλιππίδη: «Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το σταμάτησα»
10:48 - 10/01/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό […]
The post Κάτια Δανδουλάκη για Φιλιππίδη: «Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το σταμάτησα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Δανδουλάκη για την υπόθεση Φιλιππίδη: «Είπα ότι αυτό έπρεπε να σταματήσει και το σταμάτησα»
«Όταν σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν σκέφτηκα τίποτα, σκέφτηκε η ψυχή μου» είπε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Είπα ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και σταμάτησε
«Όταν σταμάτησα τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν σκέφτηκα τίποτα», δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη, μια μέρα μετά την απολογία του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες βιασμού και απόπειρας βιασμού. Η Κάτια Δανδουλάκη είχε απολύσει, ως θιασάρχης, τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν εκείνος είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει έργο για να ανέβει στο ... Περισσότερα
To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Είπα ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και σταμάτησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚάτια Δανδουλάκη για Φιλιππίδη: «Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το σταμάτησα»
Μια ημέρα μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο, η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην
To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη για Φιλιππίδη: «Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το σταμάτησα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔανδουλάκη για Φιλιππίδη: "Είπα ότι αυτό έπρεπε να σταματήσει και το σταμάτησα"
"Όταν σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν σκέφτηκα τίποτα, σκέφτηκε η ψυχή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr