Μαρία Ιωάννίδου: «Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε αρνητικά η Φαίη Σκορδά»
10:26 - 10/01/2023
Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@Star και την Φωτεινή Ψυχίδου και μεταξύ άλλων ανέφερε και μερικά ιδιαίτερα πράγματα… Η […]
The post Μαρία Ιωάννίδου: «Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε αρνητικά η Φαίη Σκορδά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι η τελευταία μου τηλεοπτική συνέντευξη, με επηρέασε αρνητικά η Φαίη Σκορδά»
«Κοντεύω 50 χρόνια στο κουρμπέτι, σεβαστείτε το» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαρία Ιωαννίδου: Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε αρνητικά η Φαίη Σκορδά
Στην ενότητα «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη Φωτεινή Ψυχίδου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου και αποκάλυψε πως είναι η τελευταία φορά που δίνει τηλεοπτική συνέντευξη και πως η απόφαση αυτή πάρθηκε εξαιτίας της Φαίης Σκορδά. Μάλιστα, η ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξομολογήθηκε τι θέλει να φοράει στην κηδεία της. «Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά η Φαίη Σκορδά. Μη με ρωτήσεις γιατί, είναι θέμα μυαλού. Κοντεύω 50 χρόνια στο κουρμπέτι, σεβαστείτε το. Κάτι συμβαίνει για να είμαι τόσα χρόνια, πάνω από 45 χρόνια είμαι στο κουρμπέτι, από 6 ετών» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου. «Δεν μο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Ιωαννίδου: «Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω, με επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά η Φαίη Σκορδά»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε και μερικά ιδιαίτερα πράγματα: «Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά η Φαίη Σκορδά. Μη με ρωτήσεις γιατί, είναι θέμα μυαλού. Κοντεύω 50 χρόνια στο κουρμπέτι, σεβαστείτε το. Κάτι συμβαίνει για να είμαι τόσα […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr