Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός...» (vid)

21:54 - 09/01/2023

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την επιλογή της Φενέρ, εξήγησε ότι δεν υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει αν ο Γιάννης υποστηρίζει τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός – Υποστηρίζαμε τον Παναθηναϊκό για τον Θανάση»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έδωσε μεγάλη συνέντευξη για την καριέρα του, τη μετεγγραφή του στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τα αδέρφια του, Γιάννη και Θανάση, κάνοντας και κάποιες αποκαλύψεις. Μιλώντας στο basket news, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε γνωστό ότι δεν είχε πρόταση ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από τον Ολυμπιακό και εξήγησε γιατί επέλεξε τη Φενέρμπαχτσε.  Οι ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός – Υποστηρίζαμε τον Παναθηναϊκό για τον Θανάση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο άφησε το όνειρο να αγωνιστεί στο NBA και πήγε στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε και πλέον ο στόχος του είναι να πρωταγωνιστήσει στη Euroleague υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη και στο πλάι του Νικ Καλάθη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «BasketNews» μίλησε για την επιλογή του, την εθνική ομάδα, τον αδερφό του Γιάννη και πολλά άλλα, αλλά δεν έλυσε την απορία ποια ομάδα υποστηρίζει ο «Greek Freak». Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο ότι είναι καλύτερος από τον Γιάννη στις εναλλαγές των μαρκαρισμάτων. «Θα έλεγα η ικανότητα μου να αλλάζω από το 1 έως το 5, το κάνω καλύτερα. Νομίζω ότι θα συμφωνούσε. Το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα μου έλεγε το ίδιο. Ότι δεν έχει παί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κώστας Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που πήρε μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε, μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και τη σύνδεση του αδερφού του με τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Ντόντσιτς

Διαβάστε το στο Skai.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός...»

ΒΙΝΤΕΟ - Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός...» 09/01/2023 Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη EuroLeague με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Ο διεθνής σέντερ μίλησε στην ιστοσελίδα BasketNews για τη νέα του ομάδα. Για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα που υποστηρίζει ο αδερφός του, Γιάννης. Όσα είπε ο Κώστας Αντετοκούνμπο: Τι κάνει καλύτερα από τον Γιάννη: «Θα έλεγα η ικανότητα να αλλάζω από το 1 έως το 5, το κάνω καλύτερα. Νομίζω ότι θα συμφωνούσε. Το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα μου έλεγε το ίδιο. Ότι δεν έχει παίξει με έναν ψηλό που μπορεί να αλλάζε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Η πόλη των 14.000 κατοίκων που δεν έχει σουπερμάρκετ - Στα 10 χλμ. το πιο κοντινό

Ligue 1: Έχασε έδαφος η Λιλ, καθάρισε στο τέλος η Μονακό

La Liga: Η Βαλένθια γεμίζει το… σακούλι της παραμονής (vid)

Τορίνο - Έμπολι 1-0: Ο Βλάσιτς την εκτέλεσε και έμεινε στην «κόκκινη» ζώνη

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta

Ο Μποντιρόγκα στα συλλαλητήρια στο Βελιγράδι: «Να στηρίξουμε τα παιδιά μας, τους ήρωές μας! (vid)