Η Νικολέττα Ράλλη καταγγέλλει: «Μου χρωστάνε ακόμη λεφτά, ενώ μου το παίζουν πονόψυχοι στο Instagram»
17:54 - 09/01/2023
Μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» στο ΟΡΕΝ, η Νικολέττα Ράλλη απέχει από το τηλεοπτικό σκηνικό […]
The post Η Νικολέττα Ράλλη καταγγέλλει: «Μου χρωστάνε ακόμη λεφτά, ενώ μου το παίζουν πονόψυχοι στο Instagram» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολέττα Ράλλη: Μου χρωστάνε ακόμη λεφτά, ενώ μου το παίζουν πονόψυχοι στο Instagram
Μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» στο ΟΡΕΝ, η Νικολέττα Ράλλη απέχει από το τηλεοπτικό σκηνικό την τρέχουσα σεζόν. Όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από τότε, η εταιρεία παραγωγής χρωστάει αρκετές χιλιάδες δεδουλευμένα χρήματα στους συντελεστές της εκπομπής, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα κινήθηκαν νομικά. Η Νικολέττα Ράλλη, σε στόρι που δημοσίευσε τη Δευτέρα (9/1) στο Instagram, αποκάλυψε πως ακόμη της χρωστάνε χρήματα από την τελευταία της τηλεοπτική συνεργασία, την ώρα που η ίδια εταιρεία μοιράζει κάθε εβδομάδα λεφτά σε giveaways. Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει τον δικό της απολογισμό και τον μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr