Αλέξης Τσίπρας: «Αφήνει ένα πρόβλημα να μετατρέπεται σε κρίση»

14:54 - 09/01/2023

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, μίλησε σε δραματικούς τόνους για την κατάσταση. «Είμαι 44 χρόνια στο επάγγελμα δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο» τόνισε.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας: «Αφήνει ένα πρόβλημα να μετατρέπεται σε κρίση» - Συνάντηση με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, μίλησε σε δραματικούς τόνους για την κατάσταση. «Είμαι 44 χρόνια στο επάγγελμα δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο» τόνισε.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αλέξης Τσίπρας: «Αφήνει ένα πρόβλημα να μετατρέπεται σε κρίση»

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, μίλησε σε δραματικούς τόνους για την κατάσταση. «Είμαι 44 χρόνια στο επάγγελμα δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο» τόνισε. Την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων για τις τεράστιες ελλείψεις σε φάρμακα στην χώρα υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, τονίζοντας […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Financial Times: Γιατί η Ευρώπη θα ζοριστεί να τα βάλει με τη ρωσική «αρκούδα» χωρίς τις ΗΠΑ;

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-1: Ανατροπή με Καρλίτος και Φαν Βερτ

Λιθουανία: Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που το αεροσκάφος πέφτει πάνω σε σπίτι

Αχαΐα: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί από χθες στον Ερύμανθο

Χεζμπολάχ – Ισραήλ: Την Τρίτη η τελευταία ημέρα του πολέμου;

ΑΕΚ: Τα «έψαλλε» σε Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές ο Ηλιόπουλος