Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μας θεωρούσαν δεύτερους εμάς που παίζαμε στην τηλεόραση
«Τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ήταν σαν παρακατιανοί», λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Η ηθοποιός μίλησε για τους Ψίθυρους Καρδιάς, τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι ηθοποιοί ... Περισσότερα
To άρθρο Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μας θεωρούσαν δεύτερους εμάς που παίζαμε στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μας θεωρούσαν δεύτερους εμάς που παίζαμε στην τηλεόραση
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Η ηθοποιός μίλησε για τους Ψίθυρους Καρδιάς, τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ήταν παρακατιανοί. Η επιτυχία στην τηλεόραση μου κόστισε στο θέατρο για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛένα Δροσάκη: Τα δάκρυά της στην ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Έξι γυναίκες συζήτησαν επί σκηνής για τη θέση της γυναίκας σήμερα, χθες το βράδυ, λίγο πριν την παράσταση «Photograph 51».Έξι γυναίκες συζήτησαν επί σκηνής για τη θέση της γυναίκας σήμερα, χθες το βράδυ, λίγο πριν την παράσταση «Photograph 51».Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη ήταν συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης. «Η συζήτηση θα είναι για το αν η γυναίκα παλεύει και αντιμετωπίζει θέματα στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αν αυτή η πάλη που έχει να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην εκπομπή Mega Καλημέρα και
To άρθρο Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, τον Φάνη Μουρατίδη, την επιτυχία που της κόστισε και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε στην τηλεόραση όταν πρωταγωνίστησε στους «Ψίθυρους Καρδιάς», για τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στη δημοσιογράφο Χριστίνα Πατσιώκα και την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» δήλωσε: «Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι […]
The post Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.grΑννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δεν μετάνιωσα που μίλησα για τον Φιλιππίδη
«Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνεις ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να μιλήσεις. Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά, μην περιμένεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία είναι μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του ηθοποιού. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr