Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν κατέβαινα στην πολιτική θα πήγαινα με το ΚΚΕ» (vid)

10:16 - 09/01/2023

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε την απόφαση του Βασίλειου Κωστέτσου να ασχοληθεί με την πολιτική.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρύφωνας Σαμαράς: Aν γινόμουν ποτέ βουλευτής, θα πήγαινα πιο πολύ με το ΚΚΕ

“Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να πολιτευτώ” δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star για την απόφαση του Βασίλειου Κωστέτσου να πολιτευτεί και το κόμμα στο οποίο θα εντασσόταν, αν έπαιρνε την απόφαση να πολιτευτεί κι ο ίδιος.  «Το θέμα είναι να μπορείς αυτά που λες να τα κάνεις και ... Περισσότερα To άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: Aν γινόμουν ποτέ βουλευτής, θα πήγαινα πιο πολύ με το ΚΚΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν γινόμουν ποτέ βουλευτής, θα πήγαινα με το ΚΚΕ»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε απόφαση του Βασίλειου Κωστέτσου

Διαβάστε το στο in.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: Αν κατέβαινα στην πολιτική, θα πήγαινα με το ΚΚΕ

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε τις δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος είπε ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική. Μάλιστα αποκάλυψε πως αν επέλεγε ποτέ να ασχοληθεί και ο ίδιος με την πολιτική, θα κατέβαινε με το KKE. «Το θέμα είναι να μπορείς αυτά που λες να τα κάνεις και στην πράξη γιατί η πολιτική είναι δύσκολη» ανέφερε αρχικά ο γνωστός Hair stylist, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star». Στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε σε ποιο κόμμα θα εντασσόταν: «Εγώ πάντως αν γινόμουν ποτέ βουλευτής, θα πήγαινα μάλλον με το ΚΚΕ, γιατί είναι ένα κόμμα που το έχει υποστηρίξει κι ο μπαμπάς μου». Ωστόσο, όπως είπε, η πολιτική δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του. «Είμαι πολύ μικρό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τ. Σαμαράς: «Αν κατέβαινα στην πολιτική θα πήγαινα με το ΚΚΕ»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε  την απόφαση του Β. Κωστέτσου να ασχοληθεί με την πολιτική.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: Αν κατέβαινα στην πολιτική θα πήγαινα με το ΚΚΕ

Τις δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος ανέφερε ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική σχολίασε ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Ετοιμάζω το να ενταχθώ στην πολιτική» δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς νιώθει «πιο ώριμος από ποτέ» για να γίνει αυτό. «Έχω βγάλει στην ζωή μου και την καριέρα μου τα λεφτά που ήθελα, οπότε δεν βλέπω […] Το άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: Αν κατέβαινα στην πολιτική θα πήγαινα με το ΚΚΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: Aν γινόμουν ποτέ βουλευτής, θα πήγαινα πιο πολύ με το ΚΚΕ

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε στην κάμερα του Breakfast@star για την απόφαση του Βασίλειου Κωστέτσου να πολιτευτεί και μίλησε για το κόμμα στο οποίο θα εντασσόταν, αν έπαιρνε την απόφαση να πολιτευτεί κι ο ίδιος. Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε στην κάμερα του Breakfast@star για την απόφαση του Βασίλειου Κωστέτσου να πολιτευτεί και μίλησε για το κόμμα στο οποίο θα εντασσόταν, αν έπαιρνε την απόφαση να πολιτευτεί κι ο ίδιος. «Το θέμα είναι να μπορείς αυτά που λες να τα κάνεις και στην πράξη, γιατί η πολιτική είναι δύσκολη» σχολιάζει ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός hair stylist ρωτήθηκε για την απόφαση του Βασίλειου […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν γινόμουν ποτέ βουλευτής, θα πήγαινα με το ΚΚΕ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν κατέβαινα στην πολιτική θα πήγαινα με το ΚΚΕ, αλλά είμαι ακόμα πολύ μικρός»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» έκανε πρόσφατα ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για όλους To άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν κατέβαινα στην πολιτική θα πήγαινα με το ΚΚΕ, αλλά είμαι ακόμα πολύ μικρός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν κατέβαινα στην πολιτική θα πήγαινα με το ΚΚΕ»

«Το θέμα είναι να μπορείς αυτα που λες να τα κάνεις και στην πράξη γιατί η πολιτική είναι δύσκολη» δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς και εξηγεί πως δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική γιατί είναι ακομη μικρός για να πολιτευτεί Τις δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος ανέφερε ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική σχολίασε ο Τρύφωνας Σαμαράς. […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ρωτήθηκε για την απόφαση του Βασίλειου Κωστέτσου να ασχοληθεί με την πολιτική και αναφέρθηκε στα δικά του πλάνα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: "Αν γινόμουν ποτέ βουλευτής, θα πήγαινα με το ΚΚΕ"

"Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να πολιτευτώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τρύφων Σαμαράς: Αν κατέβαινα στην πολιτική θα ήμουν υποψήφιος με το ΚΚΕ

Ερωτηθείς εάν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε: «Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να πολιτευτώ»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Σίγαλας: «Ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε κάποια πράγματα»

Athens Kallithea - Παναιτωλικός: Το 1-1 οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Τορεχόν (vid)

Σέλτικς: Χωρίς τον Τζέιλεν Μπράουν κόντρα στους Χόρνετς οι «Κέλτες»

Σιδηρόπουλος: Ορίστηκε ως πρώτος διαιτητής στη Σαουδική Αραβία

Ατρόμητος: Χωρίς προβλήματα απέναντι στην ΑΕΚ

Ουντινέζε - Γιουβέντους 0-2: Επανεκκίνηση και στο -4 από την κορυφή