Παναγιώτης Τζένος: Το «αντίο» του Γιάννη Μώραλη

06:32 - 09/01/2023

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος, «προδόθηκε» από την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του την ΠάτραΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραπολιτικά – Παναγιώτης Τζένος: Το συγκινητικό αντίο του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Ακόμα και ο Χάρος δεν πάλεψε μαζί του με μια αρρώστια, τον πήρε στιγμιαία μαζί του με μία ανακοπή»

Διαβάστε το στο in.gr

«Ακόμα και ο Χάρος δεν πάλεψε μαζί του με μια αρρώστια, τον πήρε στιγμιαία μαζί του με μία ανακοπή»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Παναγιώτης Τζένος: Το αντίο του εκδότη των Παραπολιτικών

Σε ηλικία 47χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή ο διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου “Παραπολιτικά” Παναγιώτης Τζένος. O Παναγιώτης Τζένος, υπέστη ανακοπή στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν στην Πάτρα. Ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Τζένο, με ένα συγκινητικό μήνυμά. «Το ‘97 έφυγε ο αδερφός μου. Σήμερα έφυγε ο Παναγιώτης μου. Ο δεύτερος αδερφός μου. Ήταν […] Το άρθρο Παναγιώτης Τζένος: Το αντίο του εκδότη των Παραπολιτικών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ανείπωτη τραγωδία στα Τρίκαλα: 58χρονος πνίγηκε ενώ έτρωγε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Καζακστάν: Σενάρια για κατάρριψη του μοιραίου αεροσκάφους - Εντοπίστηκαν ενδείξεις από πυρά

Επίθεση με μαχαίρι στη Βάρκιζα: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι παρουσιάστριες της TV

«Τρομοκρατική επίθεση» πίσω από τη βύθιση ρωσικού πλοίου στη Μεσόγειο βλέπουν οι πλοιοκτήτες

Οι έξι καλύτερες μαντινάδες για να στείλεις τα Χριστούγεννα στους αγαπημένους σου