Super League 1, Άρης-Αστέρας Τρίπολης (19:00, Novasports Prime)

18:28 - 08/01/2023

Ο Άρης είναι σε απόσταση ασφαλείας από την 7η θέση, ωστόσο θέλει να πλησιάσει την πρώτη τετράδα, ενώ ο Αστέρας στην επιστροφή του Μάντζιου στο Κλεάνθης Βικελίδης, παίζει τα ρέστα του για να προλάβει τα play offs

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 2-0 (Ημίχρονο)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμετρώνται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) ο Άρης και ο Αστέρας Τρίπολης, για την 17η αγωνιστική της Super League...

Διαβάστε το στο Zougla

Live Chat Άρης-Αστέρας Τρίπολης

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση στο live…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Άρης – Αστέρας Τρίπολης LIVE

Το LIVE της αναμέτρησης Άρης - Αστέρας Τρίπολης για τη 17η αγωνιστική της Super League. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: 3-0

Μια γκολάρα του Μανού Γκαρσία και ένας ωραίος συνδυασμός που... έχρισε σκόρερ τον Φαμπιάνο ήταν αρκετά για τον Άρη να καθαρίσει περίπου σε μισή ώρα αγώνα την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.Ο Άρης ξεπέρασε με τριάρα (3-0) επί του [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Grand Hyatt: Oι επιδόσεις του 5άστερου της Συγγρού που περνά με 235 εκατ. στην «ομπρέλα» της ΗΙΡ των Blackstone και GIC

Ήρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας μιλάει για την απώλεια του πρώτου της παιδιού - Δεν το έβαλα κάτω

424 στρατιωτικό νοσοκομείο: «Έβαλα τη γυναίκα μου για εγχείρηση και μου έδωσαν μισό άνθρωπο»

DW για την κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία: Ξεκίνησε ήδη ο Γ΄ Παγκόσμιος;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νόμιζα ότι θα πεθάνω και ξάπλωσα για να μη με βρουν σε μία κατάσταση που θα έχανα την αξιοπρέπειά μου

Κυρανάκης: Λήγει στις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο - Τι θα γίνει με όσους αμέλησαν