Νίκη Λυμπεράκη: «Δέχθηκα μεγάλο κόστος από συνεργασιες με δυστυχείς, μισογύνηδες ανθρώπους»

18:10 - 08/01/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στο περιοδικό Vita και την δημοσιογράφο Φωτεινή Βασιλοπούλου με αφορμή την […] The post Νίκη Λυμπεράκη: «Δέχθηκα μεγάλο κόστος από συνεργασιες με δυστυχείς, μισογύνηδες ανθρώπους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκη Λυμπεράκη: Δέχθηκα μεγάλο κόστος από τοξικές συνεργασιες με δυστυχείς, μισογύνηδες ανθρώπους

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στο περιοδικό Vita και την δημοσιογράφο Φωτεινή Βασιλοπούλου με αφορμή την ενημερωτική της εκπομπή «Μεγάλη εικόνα» στο MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις γνώμες των άλλων και την επιρροή τους και τις δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής της διαδρομής. «Έχουν έρθει πολλές απογοητεύσεις και κάποιες – λίγες ευτυχώς – ματαιώσεις. Έχει τύχει για παράδειγμα να βρεθώ σε τοξικές συνεργασίες και να υποστώ μεγάλο κόστος από αυτές, από δυστυχείς ή μισογύνηδες ανθρώπους που επιβεβαιώνονται μέσα από σαδιστικά παιχνίδια εξουσιας. Αλλά κι αυτά ακόμη, με πεισμώνουν να συνεχίσω.Με τα χρόνια έχω μάθει έτσι κι αλλιώς  να βά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκη Λυμπεράκη: «Έχω υποστεί μεγάλο κόστος από συνεργασίες με μισογύνηδες ανθρώπους»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στο περιοδικό Vita και την δημοσιογράφο To άρθρο Νίκη Λυμπεράκη: «Έχω υποστεί μεγάλο κόστος από συνεργασίες με μισογύνηδες ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκη Λυμπεράκη: "Δέχθηκα μεγάλο κόστος από συνεργασίες με δυστυχείς, μισογύνηδες ανθρώπους"

"Επιβεβαιώνονται μέσα από σαδιστικά παιχνίδια εξουσίας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε