Συγκλονίζει ο Νίκος Αλεξίου για την μητέρα του – «Υπέστη έναν αργό εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης»

16:46 - 08/01/2023

Ο Νίκος Αλεξίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» […] The post Συγκλονίζει ο Νίκος Αλεξίου για την μητέρα του – «Υπέστη έναν αργό εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Νίκος Αλεξίου: «Αργός εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης»

«Ακόμα στον ύπνο μου βλέπω συχνά...»

Διαβάστε το στο in.gr

Nίκος Αλεξίου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη μητέρα του – “Υπέστη έναν αργό εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης”

Ο Νίκος Αλεξίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια των γονιών του, τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, την ενασχόληση με την υποκριτική καθώς και του metoo. “Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν δέκα χρονών […] The post Nίκος Αλεξίου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη μητέρα του – “Υπέστη έναν αργό εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»