Κατερίνα Λάσπα: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω»

17:02 - 07/01/2023

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Κατερίνα Λάσπα τις τελευταίες ημέρες με την ανάρτηση που έκανε στα social media για τις drag queens […] The post Κατερίνα Λάσπα: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λάσπα: «Ομοφοβική και ρατσίστρια εγώ; Ας γελάσω»

Η Κατερίνα Λάσπα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμη και μέσα στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, για τον τρόπο που αντέδρασε στο να διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά drag queens. Τώρα, επιχειρεί να απαντήσει. Όλα ξεκίνησαν όταν η νέα τομεάρχης Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την οργή της γιατί στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση σε παιδικό σταθμό, με πρωτοβουλία ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Λάσπα: «Ομοφοβική και ρατσίστρια εγώ; Ας γελάσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κατερίνα Λάσπα: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω» – Νέα τοποθέτηση για το θέμα με τις drag queens

Η Κατερίνα Λάσπα επανέρχεται μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η πρώτη τοποθέτησή της για τις drag queens που διάβασαν παραμύθια σε παιδιά.

Διαβάστε το στο in.gr

Κατερίνα Λάσπα: Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Κατερίνα Λάσπα τις τελευταίες ημέρες με την ανάρτηση που έκανε στα social media για τις drag queens και την διάθεση να διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά. «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω…». Αυτή την απάντηση  έδωσε μέσα από το ρεπορτάζ του Χάρη Παπαβασιλείου στο Secret των Παραπολιτικών, η παρουσιάστρια και υπεύθυνη του τομέα Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ σε όσους έσπευσαν να την αποδοκιμάσουν για την πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση στα social media. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον στην εφημερίδα, αν η Κατερίνα Λάσπα ήταν κατά της τρανς κοινότητας ή των καλλιτεχνών που επιλέγουν να εκφραστούν υπέρ των δικαιωμάτων της, η ίδια δ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Λάσπα για τις δηλώσεις της για τις drag queens: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω»

H Κατερίνα Λάσπα τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που έκανε στα social media για τις drag queens και την διάθεση να διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά. H Κατερίνα Λάσπα τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που έκανε στα social media για τις drag queens και την διάθεση να διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά. «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω…». Αυτή την απάντηση δίνει σήμερα, μέσα από το ρεπορτάζ του Χάρη Παπαβασιλείου στο Secret των Παραπολιτικών, η παρουσιάστρια και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Λάσπα: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω»

Για το θέμα με την drag queen που διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Λάσπα: Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Κατερίνα Λάσπα τις τελευταίες ημέρες με την ανάρτηση που έκανε στα social media για τις drag queens και την διάθεση να διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά. «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω…». Αυτή την απάντηση έδωσε μέσα από το ρεπορτάζ του Χάρη Παπαβασιλείου στο Secret των Παραπολιτικών, η παρουσιάστρια και υπεύθυνη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»