Νίκος Μουτσινάς: «Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή μου» – Η απάντηση για το τηλεοπτικό μέλλον του

14:00 - 07/01/2023

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για όλα στην Μαρία Μπακοδήμου! To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή μου» – Η απάντηση για το τηλεοπτικό μέλλον του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική ζωή, τα νούμερα τηλεθέασης και το τηλεοπτικό του μέλλον

Ποδαρικό στη Μαρία Μπακοδήμου έκανε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο πλατό του «Γεια σου», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα νούμερα τηλεθεάσης και το τηλεοπτικό του μέλλον. «Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και που τα βλέπω, δεν αλλάζουν. Δεν γίνεται να μην τα δεις, αλλά δεν μένουμε εκεί, είναι παλιακό», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς. Για όλα όσα γράφονται σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Αυτό γίνεται όποτε “χωρίζω”. Επειδή τελειώνει το συμβόλαιο, αυτό εννοώ με το “χωρίζω”, ξαφνικά είμαι πολύφερνη νύφη. Τους ευχαριστώ! Υπάρχει η σκέψη να μην κάνω τίποτα του χρόνου». Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Έχω προσωπική ζωή, έχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Νίκος Μουτσινάς εξομολογείται: «Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το «Καλό Μεσημεράκι» αλλα και τη σχέση με τη μητέρα του. «Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και που τα βλέπω, δεν αλλάζουν. Δεν γίνεται να μην τα δεις, αλλά δεν μένουμε εκεί, είναι παλιακό», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς. Όσον αφορά το τηλεοπτικό […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική ζωή, τα νούμερα τηλεθέασης και το τηλεοπτικό του μέλλον

Ποδαρικό στη Μαρία Μπακοδήμου έκανε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο πλατό του «Γεια σου», όπου μίλησε, […] The post Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική ζωή, τα νούμερα τηλεθέασης και το τηλεοπτικό του μέλλον appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Μουτσινάς: Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή μου

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Γεια σου”. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μητέρα του, η οποία δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή του. “Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα. Ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου, δεν την ενδιέφερε να έρθει κάποια […] The post Νίκος Μουτσινάς: Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Νίκος Μουτσινάς: ««Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα. Ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου» 

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για το «Καλό Μεσημεράκι», αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μητέρα του. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Παλλάς. «Το να μην κάνω τηλεόραση του χρόνου είναι μια σκέψη που […] The post Νίκος Μουτσινάς: ««Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα. Ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου»  appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»