Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω»
13:30 - 07/01/2023
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, […]
The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια από τη Βάσω Λασκαράκη»
«Έχουμε πολύ καλή συνεργασία» συμπλήρωσε για την πρώην σύζυγό του και το μεγάλωμα της κόρης τους - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για την εκπομπή «Fishy» που παρουσιάζει.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤσιμιτσέλης: Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, γιατί έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω Λασκαράκη
Για αρκετά ζητήματα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τη Βάσω Λασκαράκη όσον αφορά την κόρη τους. «Η νέα χρονιά με βρίσκει στο τρέξιμο, όπως πάντα, αλλά πολύ ευχάριστο τρέξιμο. Η γιορτή μου με βρίσκει με εσάς, είστε ο πρωινός μου καφές. Δεν έχω κανονίσει κάτι για τη γιορτή μου δεν τρελαίνομαι. Μου βγήκε η ανάγκη να μπορώ να δημιουργήσω κάτι από την αρχή, να εμπλακώ στη γέννηση ενός πράγματος γι΄αυτό «μπλέχτηκα» με την παραγωγή. Είναι καθαρά θέμα δημιουργικότητας και πραγμάτων που θεωρώ ότι μπορώ να τα κάνω με μια δική μου ματιά», είπε αρχικά ο Γιαννης Τσιμιτσέλης. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία ενώ μίλησε και για την μονάκριβη κόρη του, Εύα. «Θα είναι η πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, είναι οικογενειακή. Είναι σε ένα χωριό με χιόνια, είναι η ιστορία με ένα κοριτσάκι που μένει μόνο του […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια από τη Βάσω Λασκαράκη"
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη και τη συνεννόηση που έχουν όσον αφορά την κόρη τους, Εύα.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια γιατί έχω καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη για την κόρη μας
Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 07/01 στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε-μεταξύ άλλων- για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, το Fishy, την κόρη του, αλλά και την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 07/01 στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε-μεταξύ άλλων- για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, το Fishy, την κόρη του, αλλά και την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.«Η νέα χρονιά με βρίσκει στο τρέξιμο, όπως πάντα, αλλά πολύ ευχάριστο τρέξιμο. Η γιορτή μου με βρίσκει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για το 2023. Ο αγαπημένος
To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω»
«Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα»
Διαβάστε το στο news.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω"
"Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr