Ο MVP της Κροατίας στο Μουντιάλ έκανε... άνοιγμα στη Λίβερπουλ: «Είναι η ομάδα των ονείρων μου»

13:04 - 07/01/2023

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ ήταν η μεγάλη αποκάλυψη στο Μουντιάλ 2022, καθώς στα 21 του χρόνια έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κροατία και αναδείχθηκε MVP στο μικρό τελικό με το Μαρόκο. Η Λειψία αναμένεται έτσι να δεχθεί προτάσεις “μαμούθ” για την απόκτηση του Γκβάρντιολ, αλλα σε πρώτη φάση έκανε γνωστό ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Ο MVP της Κροατίας στο Μουντιάλ έκανε... άνοιγμα στη Λίβερπουλ: «Είναι η ομάδα των ονείρων μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκβάρντιολ: «Η Λίβερπουλ είναι ο σύλλογος των ονείρων μου»

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ως την ομάδα της καρδιάς του και εκείνη που έβλεπε από μικρό παιδί

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γκβάρντιολ: «H Λίβερπουλ είναι η ομάδα των ονείρων μου»

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ αποκάλυψε πως είναι παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Λίβερπουλ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ναταλία Γερμανού: «Οι χωρισμοί δεν ήρθαν όλοι από εμένα, υπήρξαν δυο – τρεις που πλάνταξα στο κλάμα»

Η γερμανική κυβέρνηση ζητά από την UniCredit να αποχωρήσει από την Commerzbank

Ποιες θα είναι οι θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στον απόηχο των εξελίξεων στη Συρία

Εύβοια: «Μαριονιέτες στα χέρια τρίτων» τα παιδιά που σκότωσαν τον πατέρα τους λέει ο δικηγόρος τους

Skoda: Με Modern Solid σχεδίαση το ηλεκτρικό Enyaq

Αυξήθηκαν κατά 2,4 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο μέσα σε ένα χρόνο