Παυλίνα Βουλγαράκη: «Μου είπε ότι εφόσον συνεργαστούμε είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσουμε και σεξουαλική σχέση»
21:46 - 06/01/2023
Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη στο περιοδικό Marie Claire. Η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτης μίλησε στη δημοσιογράφο Σίσσυ Στρέμπα […]
The post Παυλίνα Βουλγαράκη: «Μου είπε ότι εφόσον συνεργαστούμε είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσουμε και σεξουαλική σχέση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Μου είπε ότι εφόσον συνεργαστούμε είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσουμε και σεξουαλική σχέση»
Στο περιοδικό Marie Claire έδωσε συνέντευξη η Παυλίνα Βουλγαράκη και μίλησε για όλους και για όλα.Στο περιοδικό Marie Claire έδωσε συνέντευξη η Παυλίνα Βουλγαράκη και μίλησε για όλους και για όλα.Η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτης μίλησε στη δημοσιογράφο Σίσσυ Στρέμπα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη σεξιστική-παρεμβατική συμπεριφορά που αντιμετώπισε από πασίγνωστο καλλιτέχνη. Έχετε έρθει αντιμέτωπη με σεξιστικές ή παρεμβατικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας σας; Πριν από πολλά χρόνια, όταν πρώτο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαυλίνα Βουλγαράκη: "Μου είπε ότι εφόσον συνεργαστούμε είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσουμε και σεξουαλική σχέση"
"Επειδή υπήρξες θύμα κάποτε, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η ταυτότητα σου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr