Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την Έφη Μουρίκη: Εγώ ξαναγύρισα τον έρωτα, εκείνη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη

20:48 - 06/01/2023

Το ζευγάρι παραχώρησε μια σπάνια κοινή συνέντευξη - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: «Εγώ γύρισα στον έρωτα, εκείνη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη» – Η σπάνια κοινή συνέντευξή τους

Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: Ανήμερα των Θεοφανίων η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, παραχώρησαν μια σπάνια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του, αλλά και το πώς διατηρούν εδώ και πολλές δεκαετίες, την αγάπη τους. Αναφορικά με τη γνωριμία τους, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «’Ημασταν στη Θεσσαλονίκη και μας […] Το άρθρο Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: «Εγώ γύρισα στον έρωτα, εκείνη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη» – Η σπάνια κοινή συνέντευξή τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η στάση της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα από τα Ορλοφικά ως τις μέρες μας

Πάρις Χίλτον: Υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ ή fillers - Είμαι εντελώς φυσική

Μάχη για τέσσερις στον ΣΥΡΙΖΑ - 21.465 πολίτες ψήφισαν έως τις 12.00 για τον νέο πρόεδρο - Χωρίς δηλώσεις ψήφισε ο Τσίπρας

Φον ντερ Λάιεν: Η συμφωνία της COP29 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη συνεργασία και τη χρηματοδότηση για το κλίμα

Υπόθεση Πελικό: Βιασμοί, ψέματα και οικογένεια που προσπαθεί να βγει από τα συντρίμμια

Τουρκία: Στην Άγκυρα αύριο ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε