Γιώργος Βογιατζής: Έχω κοιμηθεί δυο μήνες στο αυτοκίνητο

18:40 - 06/01/2023

«Ήμουν 8 μέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μού έφερε χρήματα από τη Βλαχοπούλου», λέει ο Γιώργος Βογιατζής. Ο Γιώργος Βογιατζής έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει βιώσει. «Ξεκίνησα ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Βογιατζής: Έχω κοιμηθεί δυο μήνες στο αυτοκίνητο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Βογιατζής: Έχω κοιμηθεί δυο μήνες στο αυτοκίνητο

«Ήμουν 8 μέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μού έφερε χρήματα από τη Βλαχοπούλου», λέει ο Γιώργος Βογιατζής. Ο Γιώργος Βογιατζής έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει βιώσει. «Ξεκίνησα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «άγγιξε» το triple double στο Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς

Το «στραβό σπίτι» στην Πολωνία που κλέβει τις εντυπώσεις για τον σουρεαλιστικό σχεδιασμό του

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο Ντάνιελ Ποντένσε μετά την παρουσία του στο ΣΕΦ

Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς 126-119: Τρομερός Αντετοκούνμπο έκρινε το ντέρμπι της 4άδας – Τα αποτελέσματα του NBA

Βόλος: Νέο τροχαίο ατύχημα – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού

Με Άρσεναλ – Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας