Γιώργος Βογιατζής: Έχω κοιμηθεί δυο μήνες στο αυτοκίνητο

18:40 - 06/01/2023

«Ήμουν 8 μέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μού έφερε χρήματα από τη Βλαχοπούλου», λέει ο Γιώργος Βογιατζής. Ο Γιώργος Βογιατζής έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει βιώσει. «Ξεκίνησα ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Βογιατζής: Έχω κοιμηθεί δυο μήνες στο αυτοκίνητο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Βογιατζής: Έχω κοιμηθεί δυο μήνες στο αυτοκίνητο

«Ήμουν 8 μέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μού έφερε χρήματα από τη Βλαχοπούλου», λέει ο Γιώργος Βογιατζής. Ο Γιώργος Βογιατζής έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει βιώσει. «Ξεκίνησα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πότε πέφτει Πάσχα και πότε είναι οι επόμενες αργίες

Μπέτι Ντέιβις εναντίον Τζόαν Κρόφορντ: Η θρυλική έχθρα που σημάδεψε το Χόλιγουντ και πήρε διαστάσεις μύθου

Καιρός: Βουτιά της θερμοκρασίας μετά την αποπνικτική ζέστη – Καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες μέρες

«Μπούμερανγκ» κατά των ΗΠΑ οι δασμοί του Ντόναλντ Τραμπ

Κρουαζιέρα: Πάνω από 8 εκατ. επιβάτες το 2024 – Στην κορυφή η Σαντορίνη

Υεμένη: 24 νεκροί από αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ κατά των Χούθι – «Ο χρόνος σας τελείωσε» λέει ο Τραμπ