Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»
13:36 - 06/01/2023
Για τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή ένα βίντεο που έφτιαξαν οι […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος γιορτάζει σήμερα (06.01.2023) και οι συνεργάτες του, του έφτιαξαν ένα βίντεο με όμορφες, τηλεοπτικές του στιγμές. Με αφορμή την αναδρομή αυτή, ο παρουσιαστής μίλησε για την συνεργασία και την σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου. «Έχω περάσει πολλές γιορτές σε πλατό, αλλά μου αρέσει γιατί είναι μια οικογενειακή υπόθεση η τηλεόραση για ... Περισσότερα
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΦώτης Σεργουλόπουλος: Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου
Για τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή ένα βίντεο που έφτιαξαν οι συνεργάτες του για τη γιορτή του. «Έχω περάσει πολλές γιορτές σε πλατό, αλλά μου αρέσει γιατί είναι μια οικογενειακή υπόθεση η τηλεόραση για μένα. Όσο δούλευα στην τηλεόραση ήμουν με ανθρώπους που ήταν οικογένειά μου. Ήταν άνθρωποι που τους έζησα κι έτσι συνεχίζω κι έτσι ξέρω ότι θέλω να κάνω τηλεόραση, με ανθρώπους που αγαπάω και κάνω οικογένειες. Είναι σκοπός μου να κάνω οικογένειες και γι’ αυτό δεν περνάω άσχημα στη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Μαρία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αυτή η συνεργα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»
Για τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή ένα βίντεο που έφτιαξαν οι συνεργάτες του για τη γιορτή του.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»
Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δέχτηκε σήμερα στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη ενώ οι συνεργάτες του, τού είχαν ετοιμάσει και ένα αφιερωματικό βίντεο με διάφορες στιγμές της τηλεοπτικής του καριέρας.Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δέχτηκε σήμερα στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη ενώ οι συνεργάτες του, τού είχαν ετοιμάσει και ένα αφιερωματικό βίντεο με διάφορες στιγμές της τηλεοπτικής του καριέρας.«Έχω περάσει πολλές γιορτές σε πλατό, αλλά μου αρέσει γιατί είναι μια οικογενειακή υπόθεση η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»
Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δέχτηκε σήμερα στο πλατό του “Πρωίαν σε
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Η Μαρία Μπακοδήμου αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος γιόρτασε την ονομαστική του εορτή, ανήμερα των Θεοφανείων, στο πλατό της εκπομπής του, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» που μεταδίδεται από την δημόσια τηλεόραση. Η συμπαρουσιάστριά του Τζένη Μελιτά, του έδωσε εκ μέρους όλων των συνεργατών μία μεγάλη ανθοδέσμη λουλούδια και του ευχήθηκε χρόνια πολλά. Φανερά συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε πως […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: Η Μαρία Μπακοδήμου αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Η συνεργασία με τη Μαρία Μπακοδήμου είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»
Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στο πλατό της εκπομπής τον περίμεναν εκπλήξεις ενώ ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου και τα χρόνια του στην τηλεόραση. «Τις περισσότερες γιορτές των Φώτων τις έχω ζήσει σε πλατό. Live πολλές. Μου αρέσει αυτό γιατί είναι μια οικογενειακή υπόθεση η τηλεόραση για […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η συνεργασία με τη Μαρία Μπακοδήμου είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr