Αρνείται την σεξουαλική επίθεση ο Άλβες: “Εγώ απλά χόρευα”

13:00 - 06/01/2023

Tη δική του θέση αναφορικά με την σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορείται από μια κοπέλα, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης, κατέθεσε ο Ντάνι Άλβες… Μιλώντας για πρώτη φορά, μετά το περιστατικό, στην εκπομπή «Y ahora Sonsoles» στο ισπανικό κανάλι Antena 3, ο Βραζιλιάνος άσος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει υποπέσει στο […] The post Αρνείται την σεξουαλική επίθεση ο Άλβες: “Εγώ απλά χόρευα” first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρνείται την σεξουαλική επίθεση ο Άλβες: «Εγώ απλά χόρευα»

Ο Ντάνι Άλβες τόνισε πως δεν γνωρίζει καν την κοπέλα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης του, ξεκαθαρίζοντας πως μόνο διασκέδαζε.

Διαβάστε το στο in.gr

Αρνείται τη σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Άλβες: «Ποια είναι η κυρία; Εγώ απλά χόρευα»

Αρνείται τη σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Άλβες: «Ποια είναι η κυρία; Εγώ απλά χόρευα» 06/01/2023 Τη δική του θέση αναφορικά με τη σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορείται από μια κοπέλα, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης, ανέφερε ο Ντάνι Άλβες... Μιλώντας για πρώτη φορά, μετά το περιστατικό, στην εκπομπή «Yahora Sonsoles» στο ισπανικό κανάλι Antena 3, ο Βραζιλιάνος άσος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει υποπέσει στο εν λόγω παράπτωμα. «Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα. Ναι, ήμουν σε αυτό το μέρος με άλλους ανθρώπους και το απολάμβανα. Και όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω», είπε αρχικά ο Άλβες. Και συμπλήρωσε επί του θέμα

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αρνείται την σεξουαλική επίθεση ο Άλβες: «Εγώ απλά χόρευα»

Ο Ντάνι Άλβες τόνισε πως δεν γνωρίζει καν την κοπέλα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης του, ξεκαθαρίζοντας πως μόνο διασκέδαζε. Ο Ντάνι Άλβες πήρε θέση σχετικά με την σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορείται από μια κοπέλα, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης. Μιλώντας για πρώτη φορά, μετά το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»