Γωγώ Ατζολετάκη: Θυμάμαι μια πολύ άσχημη κριτική, δεν με θεωρούσε ικανή ηθοποιό

12:46 - 06/01/2023

«Έγραφε ότι δεν έχω ταλέντο, ότι πλασάρω μόνο τα φυσικά μου προσόντα», λέει η Γωγώ Ατζολετάκη. Η Γωγώ Ατζολετάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η ηθοποιός μίλησε και για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί. «Λίγο πριν την παράσταση ξεπερνώ το άγχος μου και παρομοιάζω τον εαυτό μου με πάπια. ... Περισσότερα To άρθρο Γωγώ Ατζολετάκη: Θυμάμαι μια πολύ άσχημη κριτική, δεν με θεωρούσε ικανή ηθοποιό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Τασούλας εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη σκιά των Τεμπών – Ανοίγει ο δρόμος για ανασχηματισμό

Την επιστροφή των χρημάτων που τους αναλογούν από τον ενεργειακό συμψηφισμό ζητούν οι προμηθευτές

Καιρός: Επιμένουν και σήμερα οι χαμηλές θερμοκρασίες – Παγετός και χιονοπτώσεις στα ορεινά

Σκυλακάκης: Σύντομα το νέο πλαίσιο για τα ανταποδοτικά οφέλη των ΑΠΕ – Οι λόγοι για τους οποίους καθυστερούν οι πρώτες μπαταρίες

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Ανοίγει τις πύλες του το Χρηματιστήριο Αθηνών – Πώς γίνεται ευκολότερη η εισαγωγή τους

Τα βίντεο αλλάζουν τους σχεδιασμούς Μητσοτάκη ^ με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου ο Στυλιανίδης ^ τα δύο μοιραία λάθη των Τεμπών ^ τα …μυστήρια της Ουάσιγκτον!