Έλενα Κρεμλίδου για Survivor All Star: «Μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι»

11:48 - 06/01/2023

Η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία συμμετείχε σε ένα από τα προηγούμενα Survivor, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για το Survivor All Star, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ίδια δεν βρίσκεται για την ώρα ανάμεσα στους παίκτες που επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο. «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο. Κάναμε μια κουβέντα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο, αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι»

Στο «Πρωινό μας» και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία μίλησε για το Survivor. Θα τη δούμε, […] The post Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο, αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Έλενα Κρεμλίδου για Survivor All Star: «Μετά τα εργομετρικά μου είπαν να περιμένω και έμεινα με το κινητό στο χέρι»

Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε το δικό της σχόλιο για το Survivor All Star. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για το Survivor All Star, σχολίασε το γεγονός ότι η ίδια δεν βρίσκεται για την ώρα ανάμεσα στους παίκτες που επέστρεψαν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Η Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega

5 σημάδια ότι παραπονιέσαι πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζεις

Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα κάνω τηλεδιάλογο, ούτε θα αναφερθώ σε πράγματα που δεν είναι της παρούσης»

Μιχάλης Κουινέλης: Βαρύ πένθος για τον γνωστό ράπερ – Πέθανε ο πατέρας του

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλη τραγουδίστρια να πει τα τραγούδια με τον τρόπο που τα είπε η Νατάσα»

Light για τον άγριο καβγά με τον Snik στα Mad Awards – «Έχασα πολλά λεφτά από αυτό το σκηνικό»