Νόνη Δούνια: Το χειρουργείο που έκανα δεν συνδέεται με την λιποθυμία

09:42 - 06/01/2023

“Ήταν ένα καμπανάκι που μου χτύπησε και μου είπε σταμάτα να τα κάνεις όλα αυτά και βάλε ένα φρένο κάπου” δήλωσε η Νόνη Δούνια. Η Νόνη Δούνια παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για την λιποθυμία που είχε πρόσφατα και τον γάμο της. “Να μην τρομάζετε. Ήταν ένα καμπανάκι που ... Περισσότερα To άρθρο Νόνη Δούνια: Το χειρουργείο που έκανα δεν συνδέεται με την λιποθυμία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νόνη Δούνια: Το χειρουργείο που έκανα δεν συνδέεται με την λιποθυμία

“Ήταν ένα καμπανάκι που μου χτύπησε και μου είπε σταμάτα να τα κάνεις όλα αυτά και βάλε ένα φρένο κάπου” δήλωσε η Νόνη Δούνια. Η Νόνη Δούνια παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για την λιποθυμία που είχε πρόσφατα και τον γάμο της. “Να μην τρομάζετε. Ήταν ένα καμπανάκι που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαστε η Κεντροαριστερά του 21ου αιώνα που στη χώρα μας άργησε 24 χρόνια

Black Friday 2024: Πώς να βρείτε τις πιο μεγάλες εκπτώσεις και ευκαιρίες

Ακόμα δύο δήμαρχοι καθαιρέθηκαν στην Τουρκία - «Είχαν καταδικαστεί για συμμετοχή στο PKK»

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Σούρα - Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του

Τελευταίο χειροκρότημα για τον Μανούσο Μανουσάκη - Βουβός πόνος στην κηδεία του σκηνοθέτη

Formula 1: «Ο Κολαπίντο προσέκρουσε με 50G στον τοίχο» λένε στην Williams – Άγνωστο εάν θα αγωνιστεί στο Λας Βέγκας