Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είδα θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά»
08:44 - 06/01/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της […]
The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είδα θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είδα θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, αλλά και το metoo.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, αλλά και το metoo. «Η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν καρμική. Από το πρώτο κοίταγμα που είχαμε, ήταν σαν τη μαμά μου. Θυμάμαι τα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δει και κάποια θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά»
Για την παρενόχληση που δέχτηκε σε πολύ μικρή ηλικία από έναν μεγαλύτερο ηθοποιό μίλησε η Άριελ
To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δει και κάποια θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆριελ Κωνσταντινίδη για #MeToo: «Έχω δει “θύματα” να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά στον τρόπο που εκφράζονται»
Οι δηλώσεις που έκανε η Άριελ Κωνσταντινίδη για την Αλική Βουγιουκλάκη, το #MeToo και τη Eurovision.
Διαβάστε το στο neolaia.grΆριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δει και κάποια θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά»
Για την παρενόχληση που δέχτηκε σε πολύ μικρή ηλικία από έναν μεγαλύτερο ηθοποιό μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη. «Ήταν ένας ενήλικας που με πήρε με φόρα και με φίλησε. Το είπα με φόβο ότι μπορεί να με πάρουν από την παράσταση για να σταματήσει το […]
Διαβάστε το στο dete.grΆριελ Κωνσταντινίδη: "Είδα θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά"
"Η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν καρμική"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr