Σταύρος Σβήγκος: Έχω στόχους για τη ζωή μου και πως την ονειρεύομαι αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μου

08:02 - 06/01/2023

“Δεν θα κρίνω αυτόν τον άνθρωπο, ακόμα και όταν μιλάει αισχρά για το άτομο μου” είπε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε συνέντευξη στο My Tv και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή και τη διαχείριση των αρνητικών σχολίων. O Σταύρος Σβήγκος εξομολογήθηκε πως «η χρονιά που έφυγε έφερε πάρα ... Περισσότερα To άρθρο Σταύρος Σβήγκος: Έχω στόχους για τη ζωή μου και πως την ονειρεύομαι αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χριστουγεννιάτικο σαφάρι ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ. για τα στέκια παράνομου τζόγου

Γιώργος Καρκάς: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ηθοποιός που δεν θέλει να συνεργαστεί με έναν αθώο Φιλιππίδη»

Μαγδεμβούργο: Η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει την έκδοση του μακελάρη και είχε προειδοποιήσει για το πόσο επικίνδυνος είναι

Πάρος: «Το χειρουργείο πήγε καλά, αλλά πονάω ακόμα» λέει ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε από μια παρέα ανηλίκων

Το Χόλιγουντ στο πλευρό της Μπλέικ Λάιβλι: «Ποτέ μην αλλάξεις, ποτέ μην χάσεις τη φωνή σου»

Άγγελος Μπασινάς: «Το διαζύγιο έχει βγει, πάμε παρακάτω»