Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Οι προτάσεις του Ντάνου δεν με αφορούν»

15:08 - 05/01/2023

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του σε […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Οι προτάσεις του Ντάνου δεν με αφορούν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Δεν με αφορούν οι προτάσεις του Ντάνου

“Κάποια πράγματα καλό είναι τα σπουδάζουμε, να τα διδασκόμαστε” ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό και στον Νίκο Κανάκη ρωτήθηκε για τις προτάσεις που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για συμμετοχή σε σειρές και ταινίες. «Όσον αφορά τον Ντάνο και τις προτάσεις του, δεν με αφορούν. Φαντάζομαι ότι οι προτάσεις δεν είναι ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: Δεν με αφορούν οι προτάσεις του Ντάνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Φαντάζομαι ότι οι προτάσεις που έχει ο Ντάνος δεν είναι ούτε από τον Παπακαλιάτη, ούτε από τον Λάνθιμο

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο, Νίκο Κανάκη, με αφορμή το Survivor All Star, αλλά και τις προτάσεις που είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον χώρο της υποκριτικής και έριξε τα «καρφιά» του για τον δεύτερο. Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε και στο Survivor, απάντησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Όσον αφορά τον Ντάνο και τις προτάσεις του, δεν με αφορούν. Φαντάζομαι ότι οι προτάσεις δεν είναι ούτε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ούτε από τον Λάνθιμο που κάνει σοβαρή δουλειά και να θέλει έτσι να κάνει όμορφα πράγματα τηλεοπτικά», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Και πρόσθεσε: «Κάποια πράγματα καλό είναι τα σπουδάζουμε, να τα διδασκόμαστε. Αν δεν έχουμε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Οι προτάσεις του Ντάνου δεν με αφορούν"

"Φαντάζομαι ότι οι προτάσεις δεν είναι ούτε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ούτε από τον Λάνθιμο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ήταν ρίσκο η απόφασή μου να πάω στη Super Κατερίνα»

Ελένη Καρακάση: «Το YFSF ήταν από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου»

Δήμητρα Παπαδήμα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Για μένα αυτή είναι χειρότερη, δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο»

Φίλιππος Μπεκιάρης: «Με τη νίκη στον Εκατομμυριούχο ήθελα να δικαιώσω τη γενιά μου»

Έγκυος η Τζένη Θεωνά

Γιώργος Μαργαρίτης: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν σκληρά, πονάνε πολύ»