Πατέρας Αντώνιος: “Δεν σας πρόδωσα – Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη”

12:10 - 05/01/2023

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Πατέρας Αντώνιος: “Δεν σας πρόδωσα – Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτερ Αντώνιος: Δεν σας πρόδωσα, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη

Σαν άλλο Χριστό παρομοιάζει τον εαυτό του ο πάτερ Αντώνιος, ο οποίος συναντήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον δημοσιογράφο Άλεξ Στεφανόπουλο και μετέφερε τις σκέψεις του για όσα τον κατηγορούν. Τη Δευτέρα 9/1 ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία. Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και δια του μυστηρίου της ιεροσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηκε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο. Επομένως γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: Δεν σας πρόδωσα – Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη

Την άποψή του για τα όσα του καταλογίζουν για την «Κιβωτό του Κόσμου», παρουσίασε ο πατέρας Αντώνιος σε δηλώσεις του προς το δημοσιογράφο Άλεξ Στεφανόπουλο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά o πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά […] Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: Δεν σας πρόδωσα – Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πατέρας Αντώνιος: «Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, ανεβαίνω Γολγοθά»

Απαντήσεις για τα όσα του καταλογίζουν για την «Κιβωτό του Κόσμου», προσπάθησε να δώσει ο πατέρας Αντώνιος σε δηλώσεις του.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πάτερ Αντώνιος: «Δεν σας πρόδωσα, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη»

Σοκάρει η κατάθεση 18χρονου: Πίστευα ότι αν με χτύπαγαν κι άλλο θα πέθαινα

Διαβάστε το στο news.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Οι νέες καταγγελίες και οι δηλώσεις του π. Αντωνίου – “Δεν σας πρόδωσα, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη” (βίντεο)

Νέες πληροφορίες, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε σχέση με την υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου”, στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εκτός από τα όσα δήλωσε παραμονή πρωτοχρονιάς στον Άλεξ Στεφανόπουλο, εξελίξεις έρχονται καθώς υπάρχει και μια νέα καταγγελία για ακραία κακοποίηση σε βάρος ανήλικου που φιλοξενούνταν στις δομές του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν σας πρόδωσα, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» – Τι δήλωσε ο πατήρ Αντώνιος

«Γνωρίζω την σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω ότι το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας είναι η Ανάσταση»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023