Ζένια Μπονάτσου: Συγκινεί μιλώντας για Μπονάτσο-Λάσκαρη! Τι αποκάλυψε για τη διαμάχη στην οικογένεια

12:59 - 19/10/2019

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μίλησε σε μία σπάνια συνέντευξή της η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, κόρης της επίσης αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη. Η νεαρή η οποία πλέον ακολουθεί τα καλλιτεχνικά μονοπάτια της γιαγιάς της αλλά και του πατέρα της βρέθηκε στη Δεξαμενή, εκεί που πήγαινε μικρούλα με τον πατέρα της για να παίξει. «Με έφερνε εδώ ο μπαμπάς μου, είναι η παιδική χαρά όπου έπαιζα μικρή. Έχω τις αναμνήσεις μου από τα πολύ παιδικά The post Ζένια Μπονάτσου: Συγκινεί μιλώντας για Μπονάτσο-Λάσκαρη! Τι αποκάλυψε για τη διαμάχη στην οικογένεια appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζένια Μπονάτσου: Συγκινεί μιλώντας για Μπονάτσο-Λάσκαρη! Τι αποκάλυψε για τη διαμάχη στην οικογένεια

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μίλησε σε μία σπάνια συνέντευξή της η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μίλησε σε μία σπάνια συνέντευξή της η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, κόρης της επίσης αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη. Η νεαρή η οποία πλέον ακολουθεί τα καλλιτεχνικά μονοπάτια της γιαγιάς της αλλά και του πατέρα της βρέθηκε στη Δεξαμενή, εκεί που πήγαινε μικρούλα με τον πατέρα της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι