Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα»

09:10 - 05/01/2023

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη για την απώλεια του πατέρα της και τη δυσκολία […] The post Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Γκαγκάκη: Είναι ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε πολλή ζεστή σχέση με τον πατέρα της και δεν μπορεί ακόμα νε ξεπεράσει τον θάνατο του.

Διαβάστε το στο in.gr

Συγκλονίζει η Γκαγκάκη: «Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και...»

Συγκλονιστική η εξομολόγηση της Κατερίνα Γκαγκάκη για την απώλεια των γονιών της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Γκαγκάκη: Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη. Η Κατερίνα Γκαγκάκη μεταξύ άλλων, μίλησε για την επαγγελματική της καριέρα, την απώλεια των γονιών της, αλλά και την προσωπική της ζωή. «Πολλές φορές έχω καταβάλει την υγεία μου για δουλειές και τώρα τελευταία το είχα αισθανθεί ζόρικα, χτύπησαν καμπανάκια, χρειάστηκαν παρεμβάσεις ιατρικές. Το δυνατότερο καμπανάκι της ζωής μου ήταν όταν πέθανε η μαμά μου. Σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια και έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα που θα ήθελα να τα έχω κάνει πριν φύγει από τη ζωή», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη. Και συνέχισε: «Πριν από χρόνια έζησα ένα άσχημο περιστατικό στη δου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» για την απώλεια του πατέρα της και τη δυσκολία της να τη διαχειριστεί ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένη! «Έχω ηχογραφήσει ένα από τα τελευταία μας τηλεφωνήματα. Δεν ήξερα ότι θα είναι ένα από τα τελευταία… Ένα βραδινό που λέγαμε καληνύχτα, το ηχογράφησα. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη για την απώλεια του πατέρα της σε μία βαθιά εξομολόγηση από καρδιάς.Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη για την απώλεια του πατέρα της σε μία βαθιά εξομολόγηση από καρδιάς.«Έχω ηχογραφήσει ένα από τα τελευταία μας τηλεφωνήματα. Δεν ήξερα ότι θα είναι ένα από τα τελευταία… Ένα βραδινό που λέγαμε καληνύχτα, το ηχογράφησα. Χτες ήμουν στο τσακ να το ακούσω, δεν το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Γκαγκάκη: «Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και...»

Συγκλονιστική η εξομολόγηση της Κατερίνα Γκαγκάκη για την απώλεια των…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ράκος η Κατερίνα Γκαγκάκη: “Είναι ζόρικο να κάνεις κηδεία & να κάθεσαι μόνη στην καρέκλα. Δεν μπορώ να το χωνέψω

Σε συνέντευξή της στο «Happy Day», η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τις δύσκολες ώρες που πέρασε. “Υπάρχει πάρα πολύ στο μυαλό μου ότι από αυτά που είχαν συμβεί τους τελευταίους μήνες επαγγελματικά τον στενοχώρησα πολύ κι αυτό κατά κάποιο τρόπο συνέβαλε” ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γκαγκάκη: Είναι ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη για την απώλεια του πατέρα της και τη δυσκολία της να τη διαχειριστεί.  «Έχω ηχογραφήσει ένα από τα τελευταία μας τηλεφωνήματα. Δεν ήξερα ότι θα είναι ένα από τα τελευταία… Ένα βραδινό που λέγαμε καληνύχτα, το ηχογράφησα. Χτες ήμουν στο τσακ να το ακούσω, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα"

"Υπάρχει πάρα πολύ στο μυαλό μου ότι από αυτά που είχαν συμβεί τους τελευταίους μήνες επαγγελματικά τον στενοχώρησα πολύ κι αυτό κατά κάποιο τρόπο συνέβαλε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε