Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Μεγαλώνω και φοβάμαι να είμαι μόνη»

20:34 - 04/01/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη στο περιοδικό Hello και τις Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου. Μέσα σε […] The post Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Μεγαλώνω και φοβάμαι να είμαι μόνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σοφία Αλιμπέρτη για την απόφασή της να αφήσει την Πάρο τον χειμώνα – «Φοβάμαι να είμαι μόνη»

Η Σοφία Αλιμπέρτη που τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μόνιμα στην Πάρο παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να επιστρέψει στην Αθήνα τον χειμώνα, την καραντίνα, τους γιους της, Νικόλα και Μιχαήλ αλλά και για […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Eξομολόγηση Σοφίας Αλιμπέρτη: «Μεγαλώνω και φοβάμαι να είμαι μόνη»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη στο περιοδικό Hello και τις Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη στο περιοδικό Hello και τις Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου.Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας Σοφία, γιατί αυτή η αποχή; Γιατί αποφάσισες στο peak της καριέρας σου να τα αφήσεις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη περνά δύσκολα στο μοναστήρι

Γιάννης Κατινάκης: «Αυτό που είπε στη μητέρα μου ήταν να μου πει να μην είμαι τόσο κουνιστός»

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη

Κατερίνα Καινούργιου για την αισθητική επέμβαση: «Παρασκευή μπήκα στο χειρουργείο, Δευτέρα μία χαρά ήρθα στην εκπομπή»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»