Ελένη Καρακάση: «Πήγα για έναν καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και μπήκα στο χειρουργείο για υστερεκτομή»

18:00 - 04/01/2023

Η Ελένη Καρακάση κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για όλα To άρθρο Ελένη Καρακάση: «Πήγα για έναν καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και μπήκα στο χειρουργείο για υστερεκτομή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καρακάση: Πήγα για έναν ιατρικό έλεγχο και μπήκα χειρουργείο για υστερεκτομή, «βγαλ’ τα» του είπα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν καλεσμένη στην εκπομπή τπυς, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, την αγαπημέμνη Ελένη Καρακάση. Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Η Ελένη Καρακάση ανέφερε σε κάποιο σημείο της συνέντευξής της: «Ήταν δύσκολο πολύ το 2022 γιατί είχα αυτό το θέμα ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Καρακάση: Πήγα για έναν ιατρικό έλεγχο και μπήκα χειρουργείο για υστερεκτομή, «βγαλ’ τα» του είπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελένη Καρακάση: «Πήγα για έναν καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και μπήκα χειρουργείο για υστερεκτομή»

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. «Ήταν δύσκολο πολύ το 2022 γιατί είχα αυτό το θέμα υγείας που μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Παρόλο του ότι είμαι ένας πολύ τακτικός άνθρωπος στις εξετάσεις μου, νομίζω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πρόλαβα να […] The post Ελένη Καρακάση: «Πήγα για έναν καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και μπήκα χειρουργείο για υστερεκτομή» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας