Ελένη Καρακάση: «Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ, «βγαλ’ τα» του είπα γιατί το είχα ζήσει και με τη μαμά μου»

16:46 - 04/01/2023

Την Ελένη Καρακάση φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα […] The post Ελένη Καρακάση: «Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ, «βγαλ’ τα» του είπα γιατί το είχα ζήσει και με τη μαμά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καρακάση: «Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ, τα είχα ζήσει και με την μαμά μου»

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο in.gr

Ελένη Καρακάση: «Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ, «βγαλ’ τα» του είπα γιατί το είχα ζήσει και με τη μαμά μου»

Την Ελένη Καρακάση φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Την Ελένη Καρακάση φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Καρακάση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολο πολύ το 2022 γιατί είχα αυτό το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»