Ελένη Καστάνη: Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες, έχω περάσει σαν πολύ ωραία γυναίκα χωρίς να είμαι
16:12 - 04/01/2023
“Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Γιώργο Κιμούλη και να πω ότι δεν θα έπαιζα” ανέφερε η Ελένη Καστάνη. Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό μας και στον Αρτ και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και τις συνεργασίες της. “Για τους άνδρες μου ήταν όλοι κούκλοι και δεν μου άξιζαν τόσο ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Καστάνη: Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες, έχω περάσει σαν πολύ ωραία γυναίκα χωρίς να είμαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Καστάνη: Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Καστάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με το γιο της, τους άνδρες που έχουν περάσει από τη ζωή της αλλά και τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη. «Για τους άνδρες μου ήταν όλοι κούκλοι και δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι. Και στο Safe Sex τον πιο όμορφο έπαιρνα. Δεν ξέρω και στη ζωή. Κι ο άντρας μου ήταν πολύ ωραίος και γενικά έχω περάσει σαν πολύ ωραία γυναίκα χωρίς να είμαι» ανέφερε αρχικά η Ελένη Καστάνη. Για την σχέση που έχει με τον γιο της, ο οποίος είναι 23 ετών και πρόσφατα τελείωσε τις σπουδές του, σημείωσε ότι δεν τον ελέγχει, καθώς «δεν κάνω τέτοιες αηδίες. Είμαι πολύ σίγουρη για την επιλογή
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Καστάνη: Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες
Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό μας και στον Αρτ και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και τις συνεργασίες της.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Καστάνη: «Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες, έχω περάσει σαν γυναίκα πολύ ωραία χωρίς να είμαι»
Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό μας και στον δημοσιογράφο, Αρτ Αντιμιάν έκανε η Ελένη Καστάνη, η οποία
To άρθρο Ελένη Καστάνη: «Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες, έχω περάσει σαν γυναίκα πολύ ωραία χωρίς να είμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr