Ο Τάσος Κωστής για την περιπέτεια υγείας του – «Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω»

11:02 - 04/01/2023

Ο ηθοποιός Τάσος Κωστής παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα». «Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε […] The post Ο Τάσος Κωστής για την περιπέτεια υγείας του – «Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Κωστής: «Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω»

Ο Τάσος Κωστής μιλώντας στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία του...

Διαβάστε το στο Zougla

Τάσος Κωστής: «Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω»

Ο Τάσος Κωστής μιλώντας στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία του όταν διεγνώσθη με καρκίνο στο έντερο. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες δούλευε παράλληλα. «Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά όταν ανέβαινα στη σκηνή γινόμουν άλλος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που τυχόν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τάσος Κωστής για τον καρκίνο: «Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και τη To άρθρο Τάσος Κωστής για τον καρκίνο: «Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τάσος Κωστής: "Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω"

"Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»