Αντώνης Νικοπολίδης: «Θαυμάζω τη γυναίκα μου και είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»

10:32 - 04/01/2023

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε μια ξεχωριστή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Χριστίνα Πατσιώκα, με αρκετές προσωπικές εξομολογήσεις. Ιδιαίτερα […] The post Αντώνης Νικοπολίδης: «Θαυμάζω τη γυναίκα μου και είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Νικοπολίδης: «Θαυμάζω τη γυναίκα μου και είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε μια ξεχωριστή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Χριστίνα Πατσιώκα, με αρκετές προσωπικές εξομολογήσεις. Ιδιαίτερα ήταν τα λόγια που είπε για την σύζυγό του…Ο Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε μια ξεχωριστή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Χριστίνα Πατσιώκα, με αρκετές προσωπικές εξομολογήσεις. Ιδιαίτερα ήταν τα λόγια που είπε για την σύζυγό του…«Η σύζυγός μου πέρα από το ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντώνης Νικοπολίδης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, δε φεύγει αυτό»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη To άρθρο Αντώνης Νικοπολίδης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, δε φεύγει αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αντώνης Νικοπολίδης: Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου

O Αντώνης Νικοπολίδης θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ είχε μία λαμπερή καριέρα ως τερματοφύλακας. Πλέον έχει κρεμάσει τα γάντια του και απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή. Σε μία σπάνια συνέντευξή του, στο Μega Καλημέρα, αναφέρεται στη σχέση με τη σύζυγό του και ομολογεί ότι είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. “Αφού “κρέμασα […] The post Αντώνης Νικοπολίδης: Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»